lær barn å spille instrument
underholdning for barn
barneunderholdning - lag et instrument

Besøk oss

I verkstedet tar vi i mot grupper som kan komme og lage dekorasjoner til seg selv og kose seg,  ca 3 timer kveld eller dagtid.

Pris - kr 300,- pr person, maks 10 personer

Med i prisen er foruten instruksjon; Alt grønt (bar av nobel og normannsgran, mose og et lite utvalg i annet vintergrønt.), vikletåd, oasis til en dekorasjon og annet av trå, stifter o.l. Annet matriell kan kjøpes i tillegg eller dere kan ta med (gjenbruk). Ønsker dere mat, kan det bestilles i tillegg, pris etter avtale.

I tunet har vi en overbygd bålplass som passer yppelig til grupper med barn/familier som ønsker å lage f.eks en adventskrans, grille pølser. leke og gjerne ha en liten konsert, gjerne en konsert de kan de kan delta på sjølv.  Er det snø, er det akemuligheter rett rundt "dørene". Ta kontakt for pris.

Vi tar imot grupper eller i året også.  For barn kan vi f.eks by på arrangement der ungene kan lage et instrument som de etterpå kan bruke i en konsert eller forestilling.  Midt i tar vi en pause for lek og mat. Vi har samarbeid med andre aktører.       Ta kontakt for pris.

hilsen Trond og Anne Rita med familie

 

 

Kontakt

Tlf: 51 45 23 86
Mobil: 900 18 689
E-post: a-ri-gud@hesbynett.no

HJEM  |  BESØK OSS  |   BLOMSTER  |  GITARER  | ELEKTRONIKK   GÅRDSBRUK   KJØP OG SALG  |  KONTAKT

© 2009 - Gitar og Handverk DA